Bones,

Ja ha passat un mes des que ens vam trobar a Cal Cases per compartir i repensar juntes com ens posicionem i actuem davant l’emergència climàtica, van sorgir propostes i idees, ens les vam endur a casa i hem seguit amb el nostre dia dia, cadascú des del seus espais… Ara tocaria posar fil a l’agulla i és per això que ens tornem a posar en contacte amb vosaltres. Heu pogut mastegar i repensar en fred tot el que vam xerrar? De les propostes que van sortir sabem que algunes comencen a tenir forma i altres estan més a l’expectativa.

Nosaltres ara comencem a treballar el programa i les dinàmiques pel cap de setmana del 29 de juny. Ja us vam comentar que faríem un primer espai de formació amb en Luís González sobre el seu treball de ‘La Espiral de la Energia’ (Estrategias colectivas para afrontar la crisis civilizatoria/ecosocial ). Després estem pensant fer formació per a l’acció, seguretat digital i acció directa noviolenta. I acabarem amb una assemblea en què compartirem com estan les diferents propostes que vam llençar ens les jornades anterior i parlarem de com continuem.

Com ho veieu? Encara esteu engrescades a actuar juntes? A retrobar-nos, compartir i donar-li un parell de voltes al què vam proposar i al què estem fent? No oblideu de guardar-vos la data.

A més a més, us volem recordar que podeu trobar els diferents materials que van sorgir de la primera jornada a la web www.emergenciaclima.tk hem afegit els àudios i en breu les presentacions.

Per a qualsevol cosa ja saps on trobar-nos. Estem en contacte emergenciaclimatica@disroot.org

Salut!

Cal Cases.

  • PD: no dubtis en difondre aquets missatge si penses que hi ha algú que li pugui interessar.

Categories:

Tags:

Comments are closed