Des de l’inici vàrem tenir clar que volíem que Cal Cases fos un lloc d’acollida i on poder compartir. Som una comunitat rural, de manera que no sempre és fàcil accedir-hi. Sigui com sigui intentem trobar maneres per poder obrir les portes sempre que és possible.

Ens podeu conèixer tant en xerrades que fem fora de casa com en jornades obertes que organitzem a Cal Cases. Al calendari de sota podeu trobar les dates de futures convocatòries.

També tenim habilitats espais per poder allotjar petits grups durant uns dies, alhora que oferim la possibilitat de fer estades llargues a persones que tingueu ganes de donar-nos un cop de mà al quefer quotidià de la masia.

Si esteu interessades o voleu més informació contacteu a calcases@calcases.info

Fem xarxa


A Cal Cases apostem pel suport mutu i l’enxarxament amb altres comunitats, moviments socials i entitats. En el nostre dia a dia intentem establir relacions amb col·lectius propers i veïnatge, així com amb altres entitats que treballen per posar la vida al centre front al capitalisme.

En aquest viatge col·lectiu, formem part de les següents xarxes i entitats:

  • Ecoxarxa del Bages
  • Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central
  • Sectorial d’habitatge de la Xarxa d’Economia Social i Solidària
  • Fundació Emprius
  • Trobada de comunitats
  • Associació de veïns i veïnes de Sant Joan d’Oló
  • Ateneu Popular la Falç d’Artés

Donem suport a diferents lluites:

Fòrum per la Transició Ecosocial, Futurs (Im)Possibles

Properes convocatòries
Convocatòries passades

02/12/2022, 19 h: Xerrada sobre cooperatives d’habitatge a Can Blanxart de Berga. Compartirem taula rodona amb Mas la Sala.

26/11/2022, 16:30 a 17:30 h: Taula rodona sobre vida comunitària, espais i serveis comuns en el marc del Fòrum d’Habitatge Cooperatiu en Cessió d’Ús. Compartirem taula amb Adrià Garcia, d’Holon, la Borda i Cireres. Campus UPF Ciutadella, Barcelona.

26/11/2022, 17:30 a 18:30 h: Debat entre projectes rurals al Fòrum d’Habitatge Cooperatiu en Cessió d’Ús. Compartirem taula amb Mireia Font d’El Turrós i Mauge Cañada d’Arterra, amb moderació de Mandi Domingo de Sostre Cívic. Campus UPF Ciutadella, Barcelona.

25/11/2022, 17 h: Obrim la casa a visites dins del Fòrum d’Habitatge Cooperatiu en cessió d’ús “La via cooperativa pel dret a l’habitatge”.

27/05/2022: Jornades “Alternativas ecosociales para colapsar mejor” organitzades per Ecologistas en Acción a Madrid.