Hola amics i amigues,

Estem preparant un taller sobre ‘RESPIRACIÓ’ a CAL CASES pel cap de setmana del 10 i 11 de juny del 2017.

Es tracta d’un taller teòric i pràctic sobre respiracio2017els efectes de la respiració en la nostra vida. Serà un apropament fisiològic, mental, filosòfic i espiritual. També practicarem la respiració en la meditació. Esperem que tot plegat ens ajudi a portar una vida més conscient, saludable i de més escolta cap a una mateixa i cap els altres.

El curs estarà facilitat pel Moio. Ell és va formar com professor en Educació Física i com a professor de Kundalini Yoga acreditat per la AEKY. Té una experiència de més de 15 anys com a mestre impartint classes de yoga. El Moio és també formador de professors de yoga i ha realitzat retirs en caps de setmana a Alacant. També és un especialista en yoga per a adults i per a infants.

El curs començarà DIVENDRES 9 DE JUNY AL VESPRE FINS EL DIUMENGE 11 DE JUNY AL MIGDIA.

Cal Cases oferim l’allotjament en  habitacions compartides i el menjar vegetarià, ecològic i de proximitat.

El preu del curs és de 80 euros. El menjar de tot el cap de setmana i l’allotjament serà per 50 euros. Total 130 euros. També es pot pagar en moneda social.

Esperem gaudir d’un cap de setmana d’introspecció, tranquilitat, bona companyia i natura.

Esteu tots i totes convidades. Les places son limitades i per això us demanem que feu reserva prèvia a yolanda@calcases.info.

Us esperem!!!

Categories:

Tags:

Comments are closed