II Jornada Emergència Climàtica: Eines per actuar juntes, 29-30 Juny 2019

Bones a totes!

Ja han passat dos mesos de la primera Jornada d’emergència climàtica, on ens vam trobar per donar-li voltes a com actuar juntes. Us tornem a proposar que ens trobem els propers 29 i 30 de juny al mateix lloc, Cal Cases (Santa Maria d’Oló), i continuem fent front juntes a l‘EMEREGÈNCIA CLIMÀTICA, amb EINES PER ACTUAR JUNTES. La proposta és la mateixa que en les anteriors: oferir-nos un espai de formació, d’enxarxament i estratègia. (Si no vau poder participar de les primeres jornades trobareu tota la informació al web: www.emergenciaclima.tk). Us adjuntem el programa de la jornada, el formulari d’inscripció i el cartell perquè en feu difusió:

1. PROGRAMA II JORNADA “EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, EINES PER ACTUAR JUNTES”
Les jornades tindran un espai per nens i nenes, menjar a preus populars i us podeu quedar a dormir. Us agraïm que no porteu animals. Al formulari d’inscripció trobareu els detalls.

DISSABTE 29 DE JUNY

10:00-11:00 Arribada i benvinguda

ESPAI FORMATIU

11:00 – 14:00 Estratègies col.lectives per afrontar la crisi eco-social + Taller Resiliència
a càrrec de Luís Gonzalez Reyes, co-autor del llibre “la Espiral de la Energia” i membre d’Ecologistas en acción.
DINAR
16:00 – 20:00 Tallers per a l’acció*
Seguretat digital: Eines per a una comunicació segura. A càrrec de Crìptica.

Afrontem les pors en un context de mobilitzacions.  A càrrec d’U(o)rdint.

Drets i legalitat davant l’actuació policial.  A càrrec d’Alerta Solidària.
*els tallers es faran en paral·lel, a les inscripcions s’haurà d’indicar les preferencies.
SOPAR
22:00 Taverna Conspirativa. Espai per  posar-nos al dia, compartir i buscar sinergies.

DIUMENGE 30 DE JUNY
ESPAI D’ESTRATÈGIA

10:00-12:30 Debat sobre les línies estratègiques.
Com estan les propostes que van sorgir les anteriors jornades? Acampada, formació, accions, calendari, comunicació.
Quina és la situació dels moviments emergents?
Quin és el recorregut de les declaracions d’emergència climàtica?
Es pot constituir un grup a la Catalunya central per donar continuïtat a les jornades?
Noves propostes.
12:30-13:00 Conclusions i cloenda.

2. FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

https://framaforms.org/2na-jornada-emergencia-climatica-eines-per-actuar-juntes-1558029722

Us agraïm molt que us apunteu amb temps, tingueu en compte que hem de preparar els espais i el menjar per a totes! Les inscripcions estaran obertes fins el diumenge 23 (inclòs). Al formulari podeu trobar un document d’autogestió perquè us pugueu organitzar el transport col·lectiu, si voleu.

Esperem que us hi animeu i que ens ajudeu a fer-ne difusió! Per qualsevol dubte podeu fer-nos arribar un correu a emergenciaclimaticatica@disroot.org

 

II Jornades Emergència Climàtica 29-30 de Juny: Eines Per Actuar Juntes

Bones,

Ja ha passat un mes des que ens vam trobar a Cal Cases per compartir i repensar juntes com ens posicionem i actuem davant l’emergència climàtica, van sorgir propostes i idees, ens les vam endur a casa i hem seguit amb el nostre dia dia, cadascú des del seus espais… Ara tocaria posar fil a l’agulla i és per això que ens tornem a posar en contacte amb vosaltres. Heu pogut mastegar i repensar en fred tot el que vam xerrar? De les propostes que van sortir sabem que algunes comencen a tenir forma i altres estan més a l’expectativa.

Nosaltres ara comencem a treballar el programa i les dinàmiques pel cap de setmana del 29 de juny. Ja us vam comentar que faríem un primer espai de formació amb en Luís González sobre el seu treball de ‘La Espiral de la Energia’ (Estrategias colectivas para afrontar la crisis civilizatoria/ecosocial ). Després estem pensant fer formació per a l’acció, seguretat digital i acció directa noviolenta. I acabarem amb una assemblea en què compartirem com estan les diferents propostes que vam llençar ens les jornades anterior i parlarem de com continuem.

Com ho veieu? Encara esteu engrescades a actuar juntes? A retrobar-nos, compartir i donar-li un parell de voltes al què vam proposar i al què estem fent? No oblideu de guardar-vos la data.

A més a més, us volem recordar que podeu trobar els diferents materials que van sorgir de la primera jornada a la web www.emergenciaclima.tk hem afegit els àudios i en breu les presentacions.

Per a qualsevol cosa ja saps on trobar-nos. Estem en contacte emergenciaclimatica@disroot.org

Salut!

Cal Cases.

  • PD: no dubtis en difondre aquets missatge si penses que hi ha algú que li pugui interessar.